آموزش آشپزی نوین ایتالیایی با ماسیمو بوتورا

مقدمه
تکامل پستو
تورتیلینی 1 : عصاره و سس
تورتیلینی 2 : طرز تهیه خمیر و محتویات داخل آن
برگر امیلیا
پاساتل 1: عصاره سبزیجات
پاساتل 2 : نودل پودر نان
چغندر نقاشی شده
سولیولا ال کارتوچیو (غذای استایل مدیترانه ای)
تاریاتله با راگو دست ساز (سس گوشت)
سوفله (بهتر از پنتون)
ریزوتو کدو حلوایی
هدیه : نمایش امتحان کردن غذا و بهبود بخشیدن حس چشایی
هدیه : داستان پشت دو غذا از استریا فرانچسکانا
Next Lesson

مقدمه

آموزش آشپزی نوین ایتالیایی با ماسیمو بوتورا مقدمه
Back to Course
Next Lesson
ورود ×
ورود با کد یکبارمصرف
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:57)
آیا حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:57)
برگشت به ورود
  • (+98) ایران
  • خانه
  • دوره‌ها
    • اقتصاد
    • روانشناسی
    • فرهنگ و هنر
    • کارآفرینی و کسب و کار
    • مهارت‌های زندگی
    • مسترکلاس
  • وبلاگ
Menu
  • خانه
  • دوره‌ها
    • اقتصاد
    • روانشناسی
    • فرهنگ و هنر
    • کارآفرینی و کسب و کار
    • مهارت‌های زندگی
    • مسترکلاس
  • وبلاگ

از حرفه‌ای ها یاد بگیر

Login
Accessing this course requires a login. Please enter your credentials below!

Lost Your Password?
Register
Don't have an account? Register one!
Register an Account

Registration confirmation will be emailed to you.